Slide AG LAW

Το γραφείο

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της Δικηγορικής Εταιρείας «Αθανασίου – Γεραπετρίτης [σε δικηγορική αναστολή] & Συνεργάτες – Εταιρεία Δικηγόρων».

Ποιοτικά χαρακτηριστικά

Από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, η δικηγορική μας εταιρεία λειτουργεί ως φορέας παροχής εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στην αμεσότητα της επικοινωνίας, την ad hoc τεκμηριωμένη θεμελίωση, την υψηλή αποδοτικότητα στην υποστήριξη των υποθέσεων που εμπίπτουν στους τομείς της ενασχόλησής μας και την προσήλωση στις επιταγές της δεοντολογίας.

Λόγω της διεπιστημονικής του σύνθεσης, το γραφείο μας είναι σε θέση να προσφέρει πλήρεις νομικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ κύκλο αντικειμένων του εμπορικού, δημοσίου και ενωσιακού δικαίου. Δεδομένου ότι τα νομικά ζητήματα που αναφύονται στην πλειονότητα των υποθέσεων απαιτούν εμβάθυνση σε περισσότερα τους ενός γνωστικά αντικείμενα, η διεπιστημονικότητα αυτή εξασφαλίζει σφαιρική και αποτελεσματική νομική κάλυψη τόσο στο επίπεδο της συμβουλευτικής νομικής υποστήριξης όσο και σε επίπεδο δικαστικών υποθέσεων. Τούτο επιβεβαιώνεται από τις υποθέσεις που έχουμε χειριστεί σε ζητήματα αιχμής, όπως η ενέργεια, η απελευθέρωση των παιγνίων και στοιχημάτων, υποθέσεις ανταγωνισμού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, διασυνοριακές πτωχεύσεις, υποθέσεις θαλάσσιας ρύπανσης, θεσμικά ζητήματα ναυτιλίας κ.α.. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται μεγάλες επιχειρήσεις, εταιρικοί όμιλοι ημεδαπής και αλλοδαπής, ενώσεις επιχειρήσεων, δημόσιοι φορείς, ανεξάρτητες αρχές και θεσμικά όργανα. Αν και σταθερή επιδίωξή μας είναι η εξώδικη επίλυση των διαφορών, το γραφείο μας παρίσταται στα ελληνικά δικαστήρια, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Έχει επίσης σημαντική παρουσία στη διεξαγωγή εθνικών και διεθνών διαιτησιών.

Με την μακρά μας εμπειρία και συνέπεια στον επαγγελματικό χώρο της δικηγορίας, αλλά και το επιστημονικό υπόβαθρο των συνεργατών του γραφείου μας, με σπουδές στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, παρέχουμε εγγυήσεις επαγγελματισμού και άρτιας διαχείρισης των νομικών ζητημάτων.

Τρέχουσα Λειτουργία

Με το από υπ’ αριθ. 83/2019 Π.Δ. (ΦΕΚ 121/Α/9-7-2019), το ιδρυτικό μέλος και εταίρος Καθηγητής Γ. Γεραπετρίτης διορίστηκε Υπουργός Επικρατείας και κατά τον χρόνο της θητείας του, τελεί σε δικηγορική αναστολή. Η μεταβολή αυτή αποτυπώνεται στην επωνυμία της εταιρείας, η οποία τροποποιήθηκε αντιστοίχως για τον σκοπό αυτό, δυνάμει πρακτικού των εταιρών και τροποποιημένου Καταστατικού της δικηγορικής εταιρείας, νομίμως δημοσιευμένου. Το γραφείο μας συνεχίζει να παρέχει, με το υπόλοιπο δυναμικό του και την ήδη εγνωσμένη τεχνογνωσία του, νομικές υπηρεσίες σε όλες τους αναφερόμενους τομείς εξειδίκευσης στα συνήθη για εμάς πρότυπα ποιότητας.

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΛΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Founder & Partner

Περισσότερα >

ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

Founder & Partner

(σε δικηγορική
αναστολή)

Περισσότερα >

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, η δικηγορική μας εταιρεία λειτουργεί ως φορέας παροχής εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Περισσότερα >

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Το γραφείο μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε υποθέσεις που εμπίπτουν σε έναν ή περισσότερους τομείς καλύπτοντας ζητήματα τόσο εθνικού όσο και ενωσιακού δικαίου.

Περισσότερα >

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Δεν διαβάζεται; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt