ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗΑσκούμενη Δικηγόρος

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ

  Η Παρασκευή – Αικατερίνη Στεφανή είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΠΜΣ «Δημόσιο Δίκαιο» στην ίδια σχολή, και έχει πραγματοποιήσει εξάμηνη πρακτική άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων. Έχει βραβευθεί από το δήμο Πειραιά για την εισαγωγή της στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ έλαβε την 1η θέση στον αγώνα νομικής επιχειρηματολογίας (legal debate) που διοργανώθηκε το 2020 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Αθήνας.

  Έλαβε επίσης την 1η θέση στον Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης στη Διοικητική Δικαιοδοσία που διοργανώθηκε το 2022 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, όπως και το βραβείο καλύτερου δικογράφου (αίτησης ακύρωσης).

  Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της έχει ασχοληθεί ερευνητικά με επιμέρους θεματικές Δημοσίου Δικαίου, ενώ έχει ασχοληθεί εκτενώς και με αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όπως και του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  Από το 2022 είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων.

  Ομιλεί Ελληνικά (μητρική γλώσσα), και άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Τουρκικά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Δεν διαβάζεται; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt